je rodinná firma s dlhoročnou
tradíciou, ktorá sa od roku 1990 zaoberá mäsovýrobou v
Žiline.
Naše produkty
a mäsové výrobky sú vyrábané podľa
pôvodných receptúr tradičnou formou mäsiarskeho remesla za
100% účasti prírodných produktov.
Kontrolovaný
výber prvotnej čerstvej suroviny zo slovenského chovu,
tradičné spracovávanie mäsa bez účasti chemických prísad,
prísne dodržiavane postupov HACCP, konzumácia rodiny
a priateľov sú základom úspechu našej firmy.
Od začiatku výrobného procesu sa
zameriavame na kvalitatívne vlastnosti výrobkov, ktoré
neobsahujú žiadne stabilizátory, zvýrazňovače chutíanichemické
zahusťovadlá. Všetky výrobky vyrábame na báze Natur.Celá naša
produkcia obsahuje skutočne90%-ný podiel mäsa a prírodné koreniny, jevhodná pre
celiatikov,alergikov.